Nyheter (19)

Siste nytt fra MYA

Jentecamp: En opplevelse for kvinner i alle aldre.

Det var full fart og mye latter da Arca Friskere arbeidsplasser sammen med MYA og Berg-Hansen Agder organiserte jentecamp på Costa Blanca. Jentene fikk en flying start på dagen med Yoga, herlig fuglekvitter og vakker soloppgang. Ved siden av å trene, ble det tid til spennende utflukter og å dyrke nye vennskap.

Les mer

Opp og ned spanske fjell på rulleski

Det hakket og klikket i staver på asfalten da MYA arrangerte treningsleir for langrennsløperne ved Drammen Videregående. Spanjolene fulgte ivrig med. Til og med politiet klappet i hendene og heiet på de norske utøverne.

Les mer

Syklister spisser formen på Costa Blanca

Solen sto høyt på himmelen da syklistene fra toppidrettslinjen ved Tertnes VG trente langs de flotte veiene på Costa Blanca. Takket være MYA, som arrangerte turen, fikk de også delta i et konkurranse-ritt hvor flere spanske veteraner var med.

Les mer

Januar 2016

Januar har stått i kystens og havets tegn for oss i MYA. Og med det fantastiske været og den milde temperaturen vi har hatt måtte vi jo bare ut på tur. Vi har også mange grupper som kommer på besøk i vår og skal vi holde tritt med programmet er det viktig å komme i form.
Vi har lenge hatt lyst til og utforske litt mer grundig de mange tur- og sykkelstier som finnes langs Costa Blanca kysen.

Les mer

Firmatur på Costa Blanca

MYA har hatt nok et firma på besøk. Denne gang Marine Harvest fra Hitra. De har vært på besøk i 3 dager og hva de opplevde kan du lese om her

Les mer
Subscribe to this RSS feed

Log in

fb iconLog in with Facebook
create an account