Jentecamp til Albir

Arca Friskere Arbeidsplasser, Berg-Hansen Agder og Mya.no arrangerer jentecamp til Albir, Spania fra 30.apr-07.mai 2016. Dette er en aktiv ferie som passer uansett treningsbakgrunn og treningsinteresser.

Treningstilbudet er mangfoldig og er tilpasset ditt nivå. Bruk denne uken som motivasjon til å komme i gang med en mer aktiv livsstil eller til å fylle på med ny inspirasjon. Mange av våre tidligere deltagere forteller at dette var en opplevelse de levde på i lang tid etter oppholdet.

Vi reiser avågrde med dyktige instruktører som jobber med trening og helse til daglig. Det blir lagt opp en timeplan med mange ulike aktiviteter per dag og det er opp til hver enkelt hvor mye eller hvor lite man vil delta. Vi tilbyr både yoga, pilates, dans, aerobic, step, bootcamp, stavgang, styrketimer og løpetrening.
I tillegg til et variert treningstilbud vil du i løpet av uken ha mulighet til soling ved bassenget, utflukter i nærmområdet, fjellturer, shoppingmuligheter og inspirerende foredrag. Hver kveld samles vi til felles middag og sosialt samvær. Vi har fokus på å bli godt kjent og ønsker å følge opp deltagerne best mulig. For spørsmål eller lignende, ta kontakt på mail til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

For mer informasjon sjekk ut "Treningscamp med Team Arca" på facebook eller klikk HER

Log in

fb iconLog in with Facebook
create an account