Treningsleire i Spania

MYA har lang og god erfaring med å arrangere treningsleire på Costa Blanca.

MYA har lang og god erfaring med å arrangere treningsleire på Costa Blanca. MYA jobber ut fra Alicante flyplass, som har flere daglige direkte fly til og fra Norge nesten hele året igjennom.  I tillegg er det flyavganger til Valencia og Murcia, som er alternative flyplasser  i området. De fleste treningsleire legges til Alfas del Pi og La Nucia, men MYA har også gode tilbud i Elche, Benidorm og Alicante.I Alfas del Pi og La Nucia er det anlegg for over 35 forskjellige idrettsgrener. De siste år har MYA har hatt over 20 forskjellige idretter på treningsleir.

Alfas del Pi har en svært god infrastruktur for norske idrettsutøvere og tilreisende. Her er flere norske leger, fysioterapeuter, kiropraktorer, mm. I tillegg er det norsktalende personale på de private sykehusene. (Reiseforsikring er viktig å ta med seg)

Foruten anlegg til de enkelte idretter, har alle deltakere på MYA sine treningsleire tilgang til moderne og gode styrkerom og andre fasiliteter.

Ønsker du å bestille pakketur? MYA samarbeider med flere reisebyråer som da blir arrangør for turen og deres kontraktspartner.
Vi i MYA skreddersyr og tilrettelegger slik at dere får et garantert vellykket arrangement.
( Se våre samarbeidspartnere )MYA

Fotball:

Utrolig mange fotballag legger sine treningsleire til Costa Blanca. En treningsleir hos MYA innebærer trening på gode baner, godt klima, overnatting  på 4 stjerners  hotell og mange muligheter for sosiale aktiviteter. Området har mange fotball turneringer og cuper igjennom året og MYA har gode kontakter når det gjelder vennskapskamper eller billetter til de store kampene i Valencia eller Elche. Blant annet til Costa Blanca Cup, både i påsken og om sommeren.

Håndball:

MYA sine håndball treningsleire legges enten til Alfas del Pi eller til Elche. I Elche finnes det gode håndball lag og mange haller. Innkvartering er rimelig og Elche ligger bare 10 minutter fra flyplassen i Alicante.

Sykling:

Costa Blanca blir stadig mere populært for syklister. Mange sykkellag legger sine treningsleire til dette området. Flere proff- og kontinentallag legger sine sesongforberedelser hit. MYA kan  ta imot store sykkel grupper og kan også tilby privat innkvartering for mindre grupper/individuelle som  vil trene og forberede seg i et godt klima og med utfordrende terreng.

Friidrett:

Friidrettsbanen i Alfas del Pi har et godt dekke. Flere utøvere i verdenstoppen trener her. MYA har hatt mange unge, lovende utøvere fra Norge i kortere perioder på denne banen.

Kampsport:

La Nucia har et flott anlegg hvor det også er svært gode fasiliteter for alle typer kampsport.

Volleyball:

Spania holder et høyt nivå i Volleyball. MYA har hatt flere topp volleyball lag og spillere på treningsleir, både i Alfas del Pi og i La Nucia. I tillegg har MYA svært god kontakt med Baach Volleyball miljøet i Benidorm som har et topp anlegg på stranden der.

Svømming.

La Nucia har et moderne og flott anlegg (25 meters basseng) for svømming. Flere av Norges beste ungdomssvømmere har vært under MYA sin oppfølging her.

Andre idretter:

Som sagt så kan de fleste idretter utøves her , med muligheter for en god og variert treningdag. MYA har hatt langrennsutøvere, kappgjengere, 2 verdensmestre i vannjet, orienteringsløpere, stupere, kappgjengere,  mm. (Se referanser)

Log in

fb iconLog in with Facebook
create an account