REFERANSER

REFERANSER

Her kan du lese noe av det våre kunder sier om oss:

Dues Sportsreiser

Dues Sportsreiser har jobbet sammen med MYA i flere år, og vi har hatt mange fornøyde grupper sammen. Alltid til stede på flyplassen når gruppene kommer og vel forberedt. Oppfølgingen fra MYAs stab under oppholdet fremheves ofte som svært positivt i evalueringen fra gruppene etter turen er gjennomført. Lokalkunnskap og et stort kontaktnett gjør at utfordringer kan tas på strak arm, og den fleksibiliteten vi opplever, er bare helt topp. Vi setter stor pris på samarbeidet med MYA!

Vennlig hilsen/best regards
Kjell-Ivar Søreng
Salgs- og markedskonsulent/Sales- and marketing consultant Dues Sportsreiser AS

Treningssamling med Toppidrettslinjen Tertnes VGS sykkelgruppen

Vi hadde et flott opphold i solfylte Albir med vår gruppe på 15 syklister.  Nok en gang ble vi godt hjulpet av MYA både hva gjelder treningsfasiliteter, overnatting og transport. Vi kunne ikke klart oss uten deres hjelp og vil takke for at de står på som de gjør.

Videre synes vi at Hotell Sun Palace er både proffe, vennlig innstilt og service minded. Dette til tross for at de må håndtere tett mot 100 norske tenåringer i en full uke på hotellet alle idretter fra Tertnes medregnet. Hotellet er rent og pent, personalet vennlige og maten holder et høyt nivå.Mvh
Are H Andresen
Toppidrettslinjen Tertnes VGS

Rapport fra Farsund IL

Rapport fra Farsund IL

Torsdag 14 februar reiste 21 håpefulle trenere/spillere til Albir for å gjennomføre Farsund IL sin aller første treningsleir i Spania.

Å bruke IØR var en selvfølge for undertegnede da jeg har brukt denne reiseoperatøren utallige ganger tidligere. Om det skulle finnes et bilde på hva fleksibilitet er så ville IØR være den garanterte vinneren, og fleksibilitet og løsningsorienterte medspillere er det et lag trenger når vi skal gjennomføre en slik tur med så kort tidsfrist!

En kort intenst leir ville det bli, så vi var avhengige av at alt lå til rette for å få max ut av disse dagene.

Kai Heier dro i trådene under planleggingen, og allerede her var det dønn kvalitet fra A til Å.

Sun Palace Hotel Albir ble valgt ut som overnattingssted, og vi tok et valg om å trene oppe i La Nucia. Å bo så sentralt i Albir er gull verd, og det å bruke disse 10-15 minuttene i buss til La Nucia er bare å anbefale!

I Spania så var det ei hyggelig dame som heter Torill som tok vare på oss. Fra vi landet i Alicante til vi reiste fra hotellet så fulgte hun oss opp hele tiden. Ja det var nesten så hun ikke visste det beste hun kunne gjøre for oss, og var tilgjengelig 24/7! Igjen så leverer IØR til 10/10 i karakter.

Vi valgte å kjøre 2 daglige økter foruten søndagen hvor vi kun kjørte en formiddagsøkt.

Til tross for at vi reiste så tidlig som 14 februar så gjorde solen sitt for at troppen fikk hummerfargen, og det ble kun brukt shorts og t-skjorte på øktene

Litt i forkant av avreise så fant vi ut at Valencia spilte hjemmekamp mot Espanyol. Som en del av den sosiale aktiviteten vi skulle ha før hjemreise så valgte vi å se denne kampen. IØR ordnet buss på sekundet, og Torill hadde full kontroll på billettene som vi skulle ha. Til tross for et «kjedelig» resultat (0-0) så hadde vi en flott tur til Valencia, og satte snuten hjemover for å ha en avslutningsfest i Albir.

På restaurant ZeroZero ble det gitt ut diverse priser og inntatt noen særdeles gode måltider før kvelden var omme.

Jeg personlig og Farsund IL vil på det sterkeste anbefale IØR om dere ønsker å gjennomføre en treningsleir som fortoner seg som en lek uten overraskelser 😉 Hyggelige folk å forholde seg til, og du vet når du reiser at nå er det kun opp til deg hvor bra denne turen skal bli.

Tusen takk til alle i JØR for at dere atter en gang leverer et særdeles godt produkt til meg som bruker

Sagt om MYA

-Måten MYA gjennomfører firmaturen på er utrolig profesjonelt. Sannsynligvis det mest proffe jeg har opplevd.

-MYA er alltid tilstede og de er overalt. Trenigsleiren gikk på skinner fra begynnelse til slutt. 

-Firmaturen som mya.no arrangerte, var midt i blinken: Catamaranturen, BeachVolley turnering, program passet oss helt perfekt- 

-Det er ikke en ting MYA ikke klarte å fikse for oss. 
-Vi kommer helt sikkert tilbake !

Michael Jørgensen Coach teknisk / taktiske idretter

«Drømmeopphold for Olympiatoppen i Spania, takket være gode fasiliteter og en fantastisk service fra MYA. Logistikk og organisering ble optimalisert av MYA, slik vi kunne ha full fokus på trening og utvikling»

Pia Mørk Andreassen - Daglig Leder Olympiatoppen Vest-Norge

Vi hadde det veldig bra på samlingen i Albir. Nydelig vær – det var utrolig deilig

Godt gjennomført, gode treningsfasiliteter, bra hotel, god mat – totalt et godt sted for treningssamling.

Tror nok vi ønsker å være der også til neste år.

Veldig bra at dere er tilgjengelig 24/7 – hele tiden. Det er en veldig styrke for gjennomføringen.

Takk for en fin uke – vi mener vel at dette er den beste samlingen vi har hatt  noen gang.

Huringen juniorlag

Ved ankomst Alicantes nye flyplass, ble vi møtt av Torill og Henrik i MYA. Torill og Henrik har vært et meget hyggelig bekjentskap og utmerkede verter under vår uke i Albir.

Det er en god trygghet å ha lokalkjente med spansk kunnskaper, som også kan mye om idrett. I tillegg er det flott å ha verter som er interessert i hvordan vi har det og hva vi gjør under treningsleiren. De fortalte oss om fasiliteter og kunne vise oss hvor blant annet div. butikker, lege, apotek med severdigheter ligger i området Alfas.

De møtte ofte på treningsfeltet og i hotellet og så til at vi hadde det bra.

Hotell Sun Palace var for øvrig av god klasse med god ventilasjon/aircondition, godt utvalg av mat til 3 måltider og egen Spa avdeling med treningsrom.

Firmatur og vennetur

Har hatt en fantastisk uke i Benidorm vi 11 kompisene – og MYA har vært der på A og Å og brorparten av høydepunktene underveis. Henrik tok mot med omsorg, humor og proviant på flyplassen ved ankomst og Torill har sørget for herlige frokoster i Tårnhuset og lunsj både i det fri og i eget hus underveis, med glimt i øyet og ubegrenset tålmodighet. Henrik har sørget for at vi har hatt det travelt med både sportslige, kulturelle og gastronomiske opplevelser – sightseeing Benidorm per Segway, rappellering i Guadalest, mountainbiking, vannjetkjøring, besøk og smaking hos Enrique Mendoza, middag i 20. Etasje over Benidorm og masse masse logistikk ute og hjemme.

I tillegg masse verdifull lokalkunnskap og gode diskusjoner og at det er som om vi har kjent hverandre forever – var med å gjøre jubileet til vår lille klubb til en knallsuksess hele uken til ende. 

Knallbra levert Torill og Henrik!!! Vi ser frem til neste gang!

For de som skal til denne delen av Spania eller vurderer det og ønsker seg kvalitet i program og aktiviteter og vil slippe bomturer, køståing eller misforståelser underveis – bruk @MYA.no så blir det bra!

Samarbeidspartnere