Går sammen i jakten på gode opplevelser

Går sammen i jakten på gode opplevelser

Vil leve mer på vann og på land.

ALBIR

Live More, som består av tre forskjellige aktører, setter fokus på alt det positive og hyggelige folk kan gjøre sammen på Costa Blanca. 

Det hele startet da Henrik Holm fra eventfirmaet MYA og Anders Viste fra Notar Spania Megling S.L i Albir satt og snakket om alt det flotte man egentlig kunne finne på i området, og som de fleste ikke visste noe om. 

– Vi fant ut at dette ville vi gjøre noe med, uttaler Holm. Det er så utrolig mye å gjøre fra sportsaktiviteter til morsomme utflukter både på sjø og på land, og for alle aldre. Vi har alt fra høye fjell til flotte strender, et hav av muligheter. Noen trenger bare å sette ting i gang. 

Problemet mange møter er at informasjonen man får fra kommuner og bedrifter om området er på spansk, sier Viste.

– På vår facebook-side, Live More, vil vi informere om alt vi arrangerer både på norsk og engelsk i god tid i forveien, forteller han. Vi vil også prøve å få laget noen filmer fra området vårt. Den første filmen vi laget fikk utrolig respons, med over 15.000 visninger. Vi håper å få produsert én eller to slike filmer i året, med fokus på forskjellige aktiviteter.

Lene Silden fra Notar er overbevist om at hvis man gir folk et dytt i baken når det kommer til å utforske nye steder og aktiviteter, vil de stille opp. 

– Jeg har bodd på Costa Blanca nord i hele 26 år. Likevel oppdager jeg stadig nye, fascinerende steder ikke så langt fra der vi bor, og som jeg ikke ante eksisterte. Jeg oppdager disse stedene nettopp fordi noen forteller meg om det eller inviterer meg dit. 

Det er ikke så mye på agendaen til Live More de neste ukene, men på sensommeren kommer de med en ny katamaranfest.
– Denne gangen vil vi prøve å få med oss så mange av de nye som mulig, opplyser Viste. Dette med å finne noen å bli kjent med for å trives er utrolig viktig. Det har vi kjent på alle som er nye et sted. 

De håper å få til turen rett etter skolestart. Som sist blir dette en tur for hele familien.

– Det som er så bra med turer som katamaranfesten, er at man får en god anledning til å bli godt kjent med hverandre og man trenger ikke å tenke på å få tak i barnevakt og slike ting, sier Torill Bjørgan fra MYA. Alt er lagt til rette for at både barn og voksne skal kose seg i selskap med hverandre. 

I det siste har Live More fått med seg en tredje aktør, Emil Fjeldberg Elshaug fra Glimt Event. 

– Katamaranfesten var vårt første samarbeide, og der gjorde vi en god jobb, sier trønderen. Det var en suksess fra start til mål, og det skyldes både hyggelige gjester på turen samt dyktige partnere som sammen skapte de gode opplevelsene.