Spent foran bokseinnveiing i La Nucia

Spent foran bokseinnveiing i La Nucia

Det er fire norske boksere som skal ut i ilden under et boksestevne som går av stabelen fredag 29.juni ved idrettsanlegget Pabellon Camilo Cano i La Nucia. Innveiningen av europamester Katharina Thanderz, Anders Eggan, Bernard Torres og Tim-Robin Lihaug finner sted dagen før på det norske helse-og feriestedet Akinon Resort i La Nucia.

-Utøverne ankommer Akinon Resort på torsdag. Samme kveld klokken 18.00 blir det innveining her ved helse- og feriestedet. Da inviterer vi alle oppover til åpen bar fra klokken 17.00. De som vil kan bestille bord i restauranten. Det holdes syv kamper under stevnet og alle de 14 bokserne vil være til stede. Innveiningen begynner klokken 18.00, opplyser direktør Didrik Bratlund ved Akinon Resort.

Akinon har, sammen med det norske, Costa Blanca-baserte eventbyrået Move Your Association (MYA) gått inn som to av fire hovedsponsorer av boksegallaen i La Nucia

-Dette blir veldig spennende! Det er 28 gjester som skal overnatte hos oss i hele tre netter. Vi har hatt mange eventer her, men det er litt spesielt med boksing og at norske boksere konkurrerer her på Costa Blanca. Det handler om å bringe folk ned hit. Det er veldig gøy og er med på å promotere kysten her. Det er veldig bra for alle. Spesielt dersom man tenker langsiktig, smiler Bratlund.

Entusiastiske samarbeidspartnere

Også Henrik Holm og Torill Bjørgan i MYA synes det er morsomt at Costa Blanca klarer å tiltrekke seg profilerte boksere.

-Vi synes det er kjempegøy at boksepromotoren satser på Costa Blanca. Vi håper at de fortsetter å legge eventer til dette området. MYA stiller en bil til disposisjon og vil være til assistanse på en del praktiske ting. Vi er veldig entusiastisk og ser fram til at dette gir et fruktbart og langvarig samarbeid.

Tittelkamp

Boksestevnets eneste tittelkamp går i bantamvekt mellom Eva Maria Naranjo og Perez Davina, som disputerer om det internasjonale WBC-beltet.